top of page

Laura Peleman

  • Master of Science in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie, UA/VUB

  • Pelvische Reëducatie 

  • Oedeemtherapie, interuniversitaire opleiding Oedema

  • Littekenbehandeling en brandwonden

  • Oncorevalidatie

Laura, afkomstig uit Edegem, schreef op jonge leeftijd in elk vriendenboekje Kinesist bij de vraag “Wat wil je later worden?”.

Ze had het beroep leren kennen bij haar oma waar haar tante destijds werkte als kinesitherapeute. Gefascineerd keek ze er steeds naar een foto van een man die een patiënt masseerde en heel zijn huid mee aftrok. 

Ze startte haar opleiding aan de Universiteit van Antwerpen en studeerde af aan de Vrije Universiteit van Brussel met als specialisatie sportkinesitherapie.

Als snel leek dit niet de juiste roeping. Na vele bijscholingen vond ze deze later wel voor 100% in pelvische reëducatie en oedeemtherapie. 

Ze vindt het ontzettend fijn om op een geïndividualiseerde, professionele en warme manier mensen te begeleiden. Haar drang naar ‘leren’ leek niet te stoppen en in 2019 studeerde ze af als littekekentherapeute aan de Scar Academy van Oscare.

Hetzelfde geluk vindt ze in het dagelijks leven, samen met haar levenspartner Simon genieten ze van hun twee schatten Mathieu en Maurien.

 

bottom of page